Köpvillkor

Leveransvillkor och ångerrätt

Leveransvillkor

Om du beställt på nätet så skickar jag varorna så snart jag kan. Normalt sett skickar jag med spårning.

Du kan också handla online och hämta produkterna när jag står på en marknad. Kontakta mig via epost innan du köper för att veta om jag har några marknader inplanerade.

Specialtillverkade varor skickar jag så snart de är färdigtillverkade. Då har vi kommit överens om en ungefärlig leveranstid redan vid beställningen.

Om din beställning inte skulle motsvara det du hade anledning att förvänta dig, så kan du reklamera varan. Det enklaste är om du tar ett foto på den och skickar ett e-postmeddelande till viktor @ fougstedtsform.se där du förklarar vad du tycker är fel. Sen kan vi diskutera hur vi löser det på bästa sätt.

Ångerrätt

Du har vid onlinebeställningar rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar, men det gäller inte om du har fått något specialtillverkat för dig.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då du hämtade ut eller tog emot försändelsen från mig.

Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev som skickas per post eller e-post).

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Du får i så fall betala returfrakten. Produkten måste vara i samma skick som när jag skickade den till dig, och finnas i originalförpackning. Du får inte ha använt produkten (mer än att t.ex. prova att den passar förstås). Du måste skicka den i ett paket som är minst lika skyddande som det du tog emot produkten i.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar jag fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans jag erbjuder). Återbetalningen kommer att ske så snart jag får tillbaks produkten från dig. Jag betalar tillbaks med samma betalningsmedel som du använder för att göra köpet, om vi inte uttryckligen kommer överens om något annat som är likvärdigt för oss bägge. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.